PARTNERS

Nitrado GameServer

Nitrado is een toonaangevende game server hoster die hoogwaardige game servers aanbiedt tegen een lage prijs. Ze hebben meer dan 100 games direct online beschikbaar, waaronder ARK, Minecraft en DayZ. Met het Nitrado serverpaneel kun je volledig toegang krijgen tot je serverbestanden, eenvoudig je serverinstellingen wijzigen, back-ups herstellen, geautomatiseerde taken maken en nog veel meer.


Hazenberg Dier en Tuin

Hazenberg Dier & Tuin is een familiebedrijf in Grootegast met een breed assortiment aan producten voor dieren en tuinonderhoud. Ze bieden voeding en accessoires voor huisdieren, evenals tuinproducten zoals zaden, meststoffen en gereedschappen. Ze streven ernaar om kwaliteitsproducten tegen betaalbare prijzen aan te bieden.


Giants Software

GIANTS Software is een gerenommeerde ontwikkelaar van simulatiespellen, vooral bekend van de Farming Simulator-serie. Gevestigd in Zürich, Zwitserland, bieden ze een meeslepende spelervaring waarbij spelers hun eigen boerderij beheren. Ze zijn betrokken bij de gemeenschap met initiatieven zoals Farming Simulator Kids en staan open voor samenwerkingen.


BE-JO

Be-Jo vof is een technische groothandel in Noordhorn, Nederland. Ze leveren aan landbouw en industrie met een breed scala aan producten. Opgericht in 1990, hebben ze ongeveer 25.000 artikelen op voorraad. Ze zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00-17.00 uur en zaterdag van 9.00-12.00 uur. Adres: Industrieweg 1, 9804 TH Noordhorn.